Firmaprofil​

I Palsson Isolering har vi isoleret i over 13 år, og for os handler det om at levere et godt stykke arbejde ,som du bliver glad for. Vi sætter en ære i at skabe tillid, levere god kvalitet og vise vores faglige dygtighed.

Vi ved, at byggeri handler om tillid, og vi lægger vægt på kvalitet samt god kommunikation gennem hele byggeprocessen. Nybyggeri er et af vores specialer, så du kan være helt tryg ved at overlade arbejdet til os.

Som professionelle fagfolk har vi udført mange forskellige slags opgaver og er derfor velegnede til at klare enhver opgave for dig, hvis du har brug for en dygtig isolatør i området omkring Kolding/ Storkøbenhavn.

Firmaet består af 3 brødre som har arbejdet sammen i flere år som selvstændige. Resten af firmaet er indlejet personale med flere års erfaring fra branchen.

​Egill Palsson

Isolatør, Tilbuds ansvarlig

egill@p-iso.dk

Sigurdur Palsson

Isolatør, Brand specialist

siggi@p-iso.dk

Pall Kristinn Palsson

Murer/Isolatør​​

Indhent ​et gratis tilbud​ på isolering

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Palsson Isolering

Vi benytter udelukkende materialer fra anerkendte producenter. Det gør, at du har en ekstra sikkerhed for, at isoleringen har en optimal virkning.

Hurtig navigation

Kontakt os