Brandsikring af stål​

Stål har i mange år været meget populært i bygningskonstruktioner, på trods af, at det har forholdsvis dårlige egenskaber i brandmæssig henseende. Alle almindelige byggematerialer får ringere mekanisk styrke, når de udsættes for brand. Stål under belastning mister sin sikkerhedsmargen ved temperaturer på ca. 550 °C – uanset stålets kvalitet.

Bygningsreglementet 2010 kræver, at bygningsdele skal udføres med en tilstrækkelig brandmodstandsevne. Fastsættelsen af kravet til brandmodstandevnen afhænger af bygningens anvendelseskategori, som fastlægges på baggrund af størrelse og anvendelse.Derudover fastlægges den nødvendige brandmodstandsevne til den enkelte bygningsdel på baggrund af dens funktion.

Brandisolering af stålkonstruktioner er således helt afgørende – ikke mindst i nybyggeri, der er konstrueret omkring ståldragere. Palsson Isolering har stor erfaring med denne type brandisolering.​

Indhent ​et gratis tilbud​ på isolering

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Palsson Isolering

Vi benytter udelukkende materialer fra anerkendte producenter. Det gør, at du har en ekstra sikkerhed for, at isoleringen har en optimal virkning.

Hurtig navigation

Kontakt os