Lydisolering​

Støj er de lyde, vi ikke selv bestemmer, skal være til stede: naboens musik, uro på arbejdspladsen, larm fra biler, ventilationsanlæg osv.

Mennesker er i stigende grad plaget af støj. Dels fordi vi bor og arbejder tættere, dels fordi vi omgiver os med mere og mere teknisk udstyr, og trafikmængden vokser.

Der er stigende opmærksomhed på, hvad støj gør ved vores helbred. I følge WHO kan støj give anledning til hovedpine, søvnforstyrrelser, forhøjet blodtryk og forøget risiko for hjerte-karsygdomme.

Støj kan også være årsag til nedsat indlæring og nedsat præstation på arbejde. Støj i bygninger, mellem naboer, mellem rum og i rummet kan afhjælpes med god isolering. Det samme gælder støj fra tekniske anlæg som ventilation og køling og støj udefra.​

Indhent ​et gratis tilbud​ på isolering

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Palsson Isolering

Vi benytter udelukkende materialer fra anerkendte producenter. Det gør, at du har en ekstra sikkerhed for, at isoleringen har en optimal virkning.

Hurtig navigation

Kontakt os